Avoimet työpaikat

Trainee

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Trainee, Visma Services Oy, Helsinki

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme Helsinkiin Large Account- yksikköön uutta kykyä.

Traineenä taloushallinnon palvelukeskuksessa työskennellessäsi tulet oppimaan, toteuttamaan ja kehittämään asiakkaillemme tarjottavia laskenta- ja hallintopalveluita.

Tehtävääsi kuuluu huolehtia asiakkaidemme päivittäisen kirjanpidon, raportoinnin ja tilinpäätösten toteutuksesta osana kunnianhimoista tiimiä. Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä myös teknisten ratkaisujen, prosessien ja työskentelytapojen kehittäminen on olennainen osa arkeasi.

Laskenta- ja toiminnanohjausjärjestelmien kehitysprojektien yhteydessä pääset työskentelemään myös muiden alojen asiantuntijoiden ja järjestelmäosaajien kanssa.

Asiakaskuntaamme kuuluu pääasiassa nopeasti kehittyviä ja kasvavia yrityksiä, joiden ansiosta työ tarjoaa jatkuvaa haastetta ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työpaikka sijaitsee Visma-talossa, Helsingin ydinkeskustassa rautatieaseman tuntumassa, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Traineen tehtävässä menestyäksesi

  • Olet hankkinut soveltuvan korkeakoulututkinnon laskentatoimesta, tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Eduksi katsotaan, jos olet perehtynyt opinnoissasi myös IFRS-laskentaan
  • Sinulle on jo kertynyt harjoittelu- tai työkokemusta laskentatehtävistä, kokemus tilintarkastustyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme myös muilta aloilta hankittua työkokemusta
  • Olet työskentelytavoiltasi asiakaslähtöinen, ja ymmärrät myös asiakkaan sisäisen laskennan tarpeet
  • Sinulla on työtä pelkäämätön asenne, ja olet valmis kehittämään taitojasi jatkuvasti
  • Olet saanut jo kokemusta laskenta- ja toiminnanohjausjärjestelmistä, erityisesti Microsoft Dynamics Nav-, Ax- sekä vahva Excel-osaaminen katsotaan eduksi

Meillä työskennellessäsi

  • Olet alan edelläkävijöiden seurassa
  • Kehityt laskentapalveluiden asiantuntijaksi, ja sinulla monipuoliset uramahdollisuudet
  • Nautit kansainvälisen yrityksen eduista ja kilpailukykyisestä palkasta

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä valintaprosessi alkaa heti soveltuvien hakemusten saavuttua.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9. mennessä täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 ja 15-16 Vertical Manager Ville Korkala, puh. 010 756 4145.