Avoimet työpaikat

Tietojärjestelmäasiantuntija

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten luotonhallinnan e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme yli 40 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa www.vismaduetto.fi.

Visma Duetto Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Tutustu Vismaan osoitteessa www.visma.fi

Haemme nyt Turkuun tietojärjestelmäasiantuntijaa

Haluatko kehittyä monipuolisessa ympäristössä ja työssä? Haluatko työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, joka tarjoaa upeita uramahdollisuuksia? Jos sinulla tämän lisäksi on kykyä ratkoa ongelmia ja nautit teknisten asioiden kanssa työskentelystä, saatat olla hakemamme henkilö.

Osana asiantuntevaa kehitystiimiämme määrittelet toiminnanohjausjärjestelmämme toimintoja ja vastaat omien projektien dokumentoinnista sekä testauksen toteutumisesta aina tuotantoon päätymiseen asti. Käyt tiivistä dialogia loppukäyttäjien kanssa, saat tarpeet muotoiltua järjestelmään toteutettavaan muotoon ja ymmärrät, miten nämä liittyvät kokonaisprosesseihin. Arvioit uusien työkalujen toimivuutta ja vastaat näiden käyttöönotosta. Tarpeen vaatiessa toteutat myös ohjelmointiprojekteja tai skriptaustöitä.

Edellytämme ongelmanratkaisukykyä ja hyviä kommunikointitaitoja. Sinulla on myös Linux-palvelinjärjestelmien ja tietokantajärjestelmien (esim. MySQL) tuntemusta sekä ohjelmointitaitoa (esim. PHP, Python). Kokemus tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta katsotaan eduksi. Arvostamme myös oma-aloitteisuuttasi ja englanninkielen osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisen asiakaskunnan parissa sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Suomen paras asiantuntijaverkosto tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työtehtävä on vakituinen ja täytämme paikan heti kun löydämme sopivan henkilön.

Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi 31.8.2015 mennessä sähköpostilla  rekry@vismaduetto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Christoffer Brunberg, puh. 040 0324 491, christoffer.brunberg@visma.com seuraavina päivinä:
Ke 19.8.
To 20.8.
Ke 26.8.
To 27.8.