Avoimet työpaikat

Tietojärjestelmäasiantuntija

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme noin 50 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. www.vismaduetto.fi

Visma Duetto Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6100 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Etsimme nyt Turkuun

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Vastaat toiminnanohjausjärjestelmämme kehitystyöstä, siihen liittyvistä ratkaisuista ja palvelin-kokonaisuuden kehittämisestä.

Osana asiantuntevaa kehitystiimiämme määrittelet toiminnanohjausjärjestelmämme toimintoja ja vastaat projektiesi dokumentoinnista ja testauksen toteutumisesta aina tuotantoon päätymiseen asti. Ymmärrät loppukäyttäjän näkökulmia ja saat tarpeet muotoiltua järjestelmään toteutettavaan muotoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme sekä sidosryhmien kanssa. Arvioit uusien työkalujen toimivuutta ja vastaat näiden käyttöönotosta. Tarpeen vaatiessa toteutat myös ohjelmointiprojekteja sekä skriptaustöitä.

Palvelinkokonaisuuden kehittämisestä vastaavana varmistat laadun ja käytettävyyden ennakoivasti myös tulevia käyttäjämääriä silmällä pitäen. Dokumentoit ratkaisut sujuvasti ja seuraat aktiivisesti järjestelmää pullonkaulojen löytämiseksi sekä ratkaisujen esiin tuomiseksi. Vastuuseen kuuluu mm. valvontamekanismit, palautussuunnitelmat ja tekninen tietoturva.

Mitä odotamme Sinulta?
Edellytämme kokemusta tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on myös Linux-palvelinjärjestelmien ja tietokantajärjestelmien (esim. MySQL) tuntemusta sekä ohjelmointitaitoa (esim. PHP, Python). Tietoturva on sinulle arkipäivää ja hyvän asiakaskokemuksen aikaan saaminen on sinulla tärkeää päivittäisessä työssä. Kokemus perintäalasta, taloushallinto-ohjelmistoista tai projektinhallinnasta katsotaan eduksi. Arvostamme myös englanninkielen osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi 20.2.2015 mennessä sähköpostilla rekry@vismaduetto.fi

Lisätietoja tehtävästä:
Christoffer Brunberg, Production Director
puh. 040 0324 491
christoffer.brunberg@visma.com