Avoimet työpaikat

Taloushallinnon järjestelmäkonsultti

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 119 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.


Haemme osaavaan joukkoomme vahvistukseksi taloushallinnon / palkkahallinnon osaajaa

Taloushallinnon järjestelmäkonsultiksi

Visma L7 ohjelmistomme käyttöönottoprojekteihin ja liiketoimintakonsultointiin. Työskentelet niin uusien kuin nykyisten asiakkaiden kanssa. Osallistut projektiryhmässä projektisuunnitelmien tekemiseen, vastaat omalta osaltasi aikatauluista, asiakaskontakteista sekä projektin onnistumisesta. Asiakkaan tarpeet ja toimiala tuovat jokaiseen projektiin omat yksilölliset erityispiirteensä ja haasteensa. Tyypillisesti sinulla voi olla useita erikokoisia projekteja meneillään samanaikaisesti. Visma L7 tuotteemme asiakasyritykset toimivat pääosin urakointi-, energia-, teollisuus- ja kiinteistönhoidon toimialoilla ja henkilömäärä on keskimäärin 50-300 henkilöä. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella, myös Jyväskylä on mahdollinen.

Odotamme sinulta taloushallinnon kokonaisvaltaista osaamista ja mikäli hallitset myös palkkahallinnon, olet erittäin vahvoilla! Kokemus ERP-järjestelmällä työskentelystä yhdessä vankan taloushallinnon osaamisen kanssa antavat hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen, mutta intohimo asiakkaan liiketoiminnan kehittämiselle on edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Toivomme koulutustaustasi olevan vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai vastaava. Englannin ja/tai ruotsinkielen taidon katsomme eduksesi. Viihdyt erinomaisesti asiakasrajapinnassa ja tekemistäsi leimaa halu auttaa asiakkaita. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen etkä tiukassakaan tilanteessa arkaile. Lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän tiimipelaajan taitoja sekä aitoa halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä uusimmat työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultointipäällikkö Mauno Penttilä puh. 040 565 9606 seuraavina ajankohtina:
ma 18.5. klo 15:00 – 16:00
pe 22.5. klo 15:00 – 16:00
ma 25.5. klo 15:00 – 16:00

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 26.5.2015. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän.