Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Etsimme nyt energistä lisävahvistusta Lappeenrannan yksikköömme ja osaksi Visman kasvutarinaa

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi vankkaa kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä tai vaihtoehtoisesti halua kasvaa ja kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi, jolle asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Persoonana olet reipas ja vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on innokas oppimaan uutta. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön ja työympäristön, Lappeenrannan Rakuunamäellä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on määräaikainen, äitiyslomasijaisuus ja aloittamisajankohta 1.6.2015. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 17.5.2015 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg, puh. 040 707 8284, arkisin klo 9 - 15.  

Täytä hakemus alla olevasta linkistä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?11710506