Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija, Netvisor

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Työtehtävät

Työhösi kuuluu Netvisor-ohjelmiston asiakasongelmien ratkaisu puhelimessa ja sähköisissä kanavissa sekä käyttöohjeiden tuottaminen ja ylläpito. Kokemuksen kasvaessa esimerkiksi asiakaskoulutukset voivat kuulua työnkuvaasi.

Ketä etsimme?

Sinulla on kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, olet ehkä työskennellyt tilitoimistossa tai yrityksen taloushallinnon avainhenkilönä, ja sen ansiosta omaat vahvan kokonaiskäsityksen yrityksen taloushallinnon pyörittämisestä arjessa.

Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, et pelkää puhelinta tai haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita. Ongelmanratkaisukykysi on erinomainen, ja sinulle on luontevaa opastaa ja neuvoa asiakkaita teknisissä tai muissa alaasi koskevissa kysymyksissä. Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat tarjota kokonaisratkaisua pelkän yksittäisen ongelman ratkaisemisen sijaan.

Asiantuntijana haluat jakaa tietoasi eteenpäin ja tuottaa ohjemateriaalia muidenkin käyttöön. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen alla.

Otteesi työhön on omistautunut ja huolellinen ja otat huomioon ratkaisuissasi pienetkin yksityiskohdat. Olet kuitenkin tekijätyyppi ja saat aikaan asioita sovitussa aikataulussa – myös hektisinä aikoina.

Huolimatta siitä, että olet itsenäinen ja työllesi omistautunut, tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa. Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi loistavassa porukassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puutu - jokainen päivä on erilainen ja opit jatkuvasti uutta. Meillä on täällä hyvä tekemisen meininki, tule rakentamaan asiakaspalvelustamme entistäkin timanttisempi!

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimissämme? Vakuuta meidät ja jätä hakemus 14.8.2015 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä 17.8. jälkeen:

Laura Sainio
Customer Support Manager
laura.sainio@visma.com
puh. 050 374 9728

www.visma.com/netvisor
www.vismasolutions.com