Avoimet työpaikat

Sovellusasiantuntija, Severa

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 900 ammattilaista ja palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

 

Sovellusasiantuntija Severa-asiakaspalveluun

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu Severa-ohjelmiston asiakasongelmien ratkaisu puhelimessa ja sähköisissä kanavissa, sekä käyttöohjeiden tuottaminen ja ylläpito. Työskentelet pienessä asiantuntijatiimissä, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja jokainen päivä tuo uutta osaamista tullessaan.

Ketä etsimme?

Tärkeintä on, että haluat kasvaa asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi ja kehittyä paremmaksi joka päivä.

Viestit sujuvasti kirjallisesti sekä suullisesti  ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille erilaisissa tilanteissa. Yrityksemme virallinen kieli on englanti, joten edellytämme sinulta sujuvaa kommunikointia myös englanniksi.

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen alla. Olet tekijätyyppi joka saa aikaan asioita sovitussa aikataulussa – myös hektisinä aikoina. Itsenäisestä työskentelytyylistä huolimatta olet tiimipelaaja joka tulee toimeen niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa. Sinulla on rohkeutta heittäytyä myös haastaviin asiakaspalvelutilanteisiin. Toivomme sinulta rohkeutta myös omien ja yhteisten työtapojen kyseenalaistamiseen ratkaisukeskeisellä tavalla.

Ongelmanratkaisukykysi on erinomainen, ja sinulle on luontevaa opastaa ja neuvoa asiakkaita teknisissä tai muissa alaasi koskevissa kysymyksissä. Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat tarjota kokonaisratkaisua pelkän yksittäisen ongelman ratkaisemisen sijaan. Asiantuntijana koet tärkeänä jakaa osaamistasi eteenpäin muiden käyttöön.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamamme työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jonka kesto on vähintään yksi vuosi. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme yli 110 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Uusia työtehtäviä on tarjolla jatkuvasti, joten menestyminen tässä tehtävässä voi johtaa myös vakituiseen asemaan työyhteisössämme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi loistavassa porukassa. Meillä on täällä hyvä tekemisen meininki, tule rakentamaan asiakaspalvelustamme entistäkin timanttisempi!

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin​ kautta viimeistään 6.12.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:

Laura Sainio
mail: laura.sainio@visma.com
puh: 050 3749 728
www.vismasolutions.com/rekry