Avoimet työpaikat

Senior Test Automation Engineer

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 6 700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme pätevää Testiautomaatiosuunnittelijaa Severa-tiimiimme vastaamaan pilvipalvelumme testiautomaatiosta ja laatukäytännöistä.

Käytännössä

 • pystyt paitsi rakentamaan testiautomaatiota itse mutta myös ohjaamaan sen eteenpäin vientiä
 • autat hyvien työkäytäntöjen luomisessa edesauttamaan laadukasta ohjelmistosuunnittelua
 • ymmärrät DevOps- ja Continuous Delivery -työtapojen mahdollisuudet ja riskit laatunäkökulmasta
 • näet testauksen kokonaisvaltaisena osana tuotekehitystä aina toiminnallisuuksien määrityksistä kehityksen aikaiseen testaukseen, tutkivasta testauksesta testiautomaatioon ja monitoroinnista testaukseen tuotannossa
 • osaat nostaa laadun varmistamiseksi esiin vaihtoehtoisia työtapoja esimerkiksi Scrum-, Kanban- ja XP-metodologioista
 • osaat toimia yhteistyössä tiimisi sekä tiimin ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja näkemys kaikista yllä olevista asioista on eduksi, mutta olet jo pystynyt näyttämään kykysi ainakin ohjelmistokehityksen testiautomaation rakentamisessa. Tulet työskentelemään Lappeenrannassa osana kansainvälistä ja osaavaa 15-henkistä tiimiä.

Toivottavaa on myös vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 120 hengen kasvuyritys, jonka menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua
 • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2015)
 • Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen teemu.heimala@visma.com 10.01.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä

Team Manager
Teemu Heimala
teemu.heimala@visma.com
050 344 6418
www.severa.com
www.vismasolutions.fi/rekry