Avoimet työpaikat

Senior Payroll Specialist

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä:  www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Haemme nyt Helsinkiin

Senior Payroll Specialistia

Oletko asiakaspalveluhenkinen palkanlaskennan ammattilainen? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Visma Services Oy tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita palkkahallinnon palveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Kasvumme myötä haemme nyt joukkoomme lisää ammattilaisia.

Senior Payroll Specialistin tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakkaittesi palkanlaskennan lisäksi palkkakirjanpidosta ja raportoinnista asiakassopimustemme ja laadunhallintaprosessiemme mukaisesti. Osallistut asiakasyritystemme käyttöönottoprojekteihin, sekä vastaat palkanlaskentaan liittyvän työlainsäädännön ja työehtosopimusten neuvonnasta asiakkaidemme työntekijöille ja palkkahallinnon yhteyshenkilöille Suomessa ja ulkomailla.

Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden palkanlaskennan työkokemuksen lisäksi soveltuvaa koulutusta (KTM, tradenomi, merkonomi), asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä, sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa. Työskentely tiimissä on sinulle mieluisaa, ja olet innokas päivittämään osaamistasi.

Käytössäsi ovat palkkahallinnon uusimmat sovellukset. Katsomme suureksi eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n ja Netvisorin osaamisen. Tarvitset työssäsi myös hyviä taitoja MS Office-ohjelmien käytössä. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan palkanlaskentaan nimettyjen asiakasyritysten parissa kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipisteemme tulee sijaitsemaan Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa 20.10. alkaen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen palkkapalvelukeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453 ja Tina Källbacka, Director, Large Account Payroll, 050-322388.

Mikäli koet, että Senior Payroll Specialistin tehtävä on juuri sinua varten, hae tehtävään 20.10. mennessä täällä.