Avoimet työpaikat

Payroll Specialist, Team Leader

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä:  www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Haemme nyt Helsinkiin sinua,

Payroll Specialist, Team Leader

Oletko asiakaspalveluhenkinen palkanlaskennan ja  Visma Netvisor HRM-ohjelmistopalvelun osaaja? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Visma Services Oy tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita palkkahallinnon palveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Netvisor HRM- ohjelmistopalvelua hyödyntäen automatisoimme ja tehostamme asiakkaidemme palkanlaskentaprosesseja. Netvisor HRM-ohjelmistopalveluun sisältyvät palkanlaskennan lisäksi sähköinen työajanhallinta ja matkalaskujen hallinta. Ylläpidämme korkeaa laatua palkkapalvelussamme ja prosessimme ovat ISAE3402-auditoituja. Kasvumme myötä haemme nyt joukkoomme lisää ammattilaisia.

Payroll Specialist, Team Leaderin tehtävässäsi toimit esimiehenä Netvisor HRM- palkkapalvelutiimille, ja johdat Netvisor HRM- kehitystyötä Visma Servicesin edustajana. Vastaat nimettyjen asiakkaittesi palkanlaskennan lisäksi palkkakirjanpidosta ja raportoinnista asiakassopimustemme ja laadunhallintaprosessiemme mukaisesti.

Edellytämme sinulta palkanlaskennan työkokemuksen ja Netvisor HRM- käyttökokemuksen lisäksi soveltuvaa koulutusta (KTM, tradenomi, merkonomi), asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä, sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa. Sinulla on näyttöjä tiiminvetäjän tehtävistä, ja olet innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi.

Käytössäsi ovat palkkahallinnon uusimmat sovellukset. Tarvitset työssäsi erittäin vahvan palkanlaskennan ohjelmisto-osaamisen lisäksi erinomaisia taitoja MS Office-ohjelmien käytössä. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan palkanlaskentaan kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipisteemme tulee sijaitsemaan Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa 20.10. alkaen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen palkkapalvelukeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.  Mikäli koet, että Payroll Specialist, Team Leaderin tehtävä on juuri sinua varten, hae tehtävään 27.10. mennessä täällä.