Avoimet työpaikat

Palkkapalvelujen tiiminvetäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

 

Haemme nyt Helsinkiin

Palkkapalvelujen tiiminvetäjää

Toimit palkkapalvelutiimin esimiehenä vastaten tiimisi resurssien ja ajankäytön suunnittelusta ja seurannasta. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten asiakkaiden vaativista palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi palkkaosaston esimiehelle. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta haasteellisista palkkahallinnon tehtävistä. Odotamme sinulta vahvaa osaamista TES-tulkinnoista ja palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista. Palkkahallinnon tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan suureksi eduksi.

Odotamme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta. Olet paineensietokykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Käytät sujuvasti toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme tulevat sijaitsemaan aivan Helsingin ydinkeskustassa lokakuusta alkaen.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkapalvelukeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään 8.9.2014 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake täällä