Avoimet työpaikat

Payroll Manager

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

 

Oletko  esimiestyön, uusasiakashankinnan ja palkanlaskennan asiantuntija?  

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

Payroll Manageria

Toimit palkkapalveluyksikön tulosvastuullisena esimiehenä vastaten osastosi palvelutuotannosta, sekä resurssien ja ajankäytön suunnittelusta ja seurannasta. Vastaat esimiestehtäviesi lisäksi omien nimettyjen asiakkaittesi vaativista palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti.

Ylläpidämme korkeaa laatua palkkapalvelussamme ja prosessimme ovat ISAE3402-auditoituja. Asiantuntijana osallistut asiakashankintaan yhteistyössä myynnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi Visman Suomen palkkakeskusten johtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten kauppatieteiden maisterin tutkintoa, ja vähintään viiden vuoden työkokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä, sekä haasteellisista palkkahallinnon tehtävistä. Olet tavoitteellinen ja innostava esimies, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta tavoitteellisen esimiestyöskentelyn lisäksi vahvaa osaamista TES-tulkinnoista, sekä palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista.

Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi. Käytät sujuvasti myös toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä hyvät henkilöstöedut. Palkkakeskuksemme toimitilat sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkakeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 16.2. mennessä täällä.

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.