Avoimet työpaikat

Payroll Accountant / Payroll Specialist

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser hos 340 000 nordeuropeiska kunder inom privat och offentlig sektor. Vi är 6 100 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Vi söker en

Payroll Accountant / Payroll Specialist till Helsingfors

Har du bred erfarenhet av löneberäkning? Har du en kunden-kommer-först attityd och en can-do inställning? Vi växer och söker nu en ny kollega.

Dina arbetsuppgifter

Som Payroll Accountant / Payroll Specialist är du ansvarig för både start-up och leverans av högklassiga lönetjänster till inhemska och internationella kunder. Du betjänar våra kunder baserat på kundens SLA och hanterar löneadministrativa uppgifter och onboarding av nya kunder på ett kundorienterat, professionellt och praktiskt sätt.  Du spelar en avgörande roll för att hålla kunderna nöjda. Du är resultatinriktad och lägger stort värde på kvaliteten. Du bidrar också till att förbättra våra arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lämplig businessutbildning och minst fem års arbetserfarenhet av utmanande löneadministration. Omfattande kunskap av kollektivavtal och anställningsrelaterad lagstiftning är naturligtvis ett måste. Erfarenhet av projektledning, kunskaper i Personec W eller Netvisor löneprogram och erfarenhet av kundservice är en fördel.

Våra kunder är både inhemska och internationella företag som vi betjänar på finska, svenska och engelska. I denna roll måste du kunna kommunicera flytande på åtminstone svenska och engelska.

Är du intresserad?

Anställningen är heltid och permanent. Din arbetsplats kommer att vara i våra nya kontorsutrymmen på Elielplatsen, mitt i centrum av Helsingfors, med utmärkta kollektivförbindelser.

Om du intresserad av en chans till en intressant och utmanande karriär, skicka in din ansökan senast 15.6. genom att fylla i ett elektroniskt formulär här. Lägg till även CV och ett fritt formulerat brev.