Avoimet työpaikat

Payroll Accountant ja Payroll Specialist

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko palkanlaskennan ammattilainen? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt Helsinkiin sinua,

Payroll Accountant ja Payroll Specialist

hoitamaan asiakasyritystemme palkanlaskentaa.

Visma Services Oy tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita palkkahallinnon palveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Automatisoimme ja tehostamme asiakkaidemme palkanlaskentaprosesseja. Ylläpidämme korkeaa laatua palkkapalvelussamme, ja prosessimme ovat ISAE3402-auditoituja. Kasvumme myötä haemme nyt joukkoomme lisää ammattilaisia.

Payroll Accountant- ja Payroll Specialist- tehtävissä työskentelet osana asiantuntevaa palkkapalvelutiimiämme. Vastaat nimettyjen asiakkaittesi palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta ja raportoinnista asiakassopimustemme ja laadunhallintaprosessiemme mukaisesti.

Käytössäsi ovat palkkahallinnon uusimmat sovellukset. Tarvitset työssäsi vahvan palkanlaskennan osaamisen lisäksi hyvät taidot MS Office-ohjelmien käytössä. Odotamme kokemusta Personec W- palkkajärjestelmän käytöstä, sekä eri alojen työehtosopimusten tuntemusta. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Sinulla on palkanlaskennan työkokemuksen lisäksi soveltuva kaupallinen koulutus (esim. tradenomi), olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi työn vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan palkanlaskentaan kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Marita Tenkanen, puh. 050 548 0453.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 24.11.2015 mennessä täällä.