Avoimet työpaikat

Palkanlaskijaksi Lappeenrantaan

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Etsimme nyt lisävahvistusta Lappeenrannan palkkakeskukseen, osaksi Visman kasvutarinaa 

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi vankkaa kokemusta palkanlaskijan työtehtävistä tai vaihtoehtoisesti halua kasvaa ja kehittyä oikeaksi palkkahallinnon asiantuntijaksi, jolle asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Persoonana olet reipas ja vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on innokas oppimaan uutta. Monipuolinen TES-tuntemus sekä erityisesti Netvisor- ja Personec W-osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön ja työympäristön, Lappeenrannan Rakuunamäellä sijaitsevassa toimipisteessämme. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 14.8.2015 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Makkonen, puh. 044 7191 756, ajalla 5.8. – 7.8.2015 klo 9 – 15.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c8d4af00