Avoimet työpaikat

Palkanlaskijaksi Joensuuhun

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Etsimme ammattitaitoista 

PALKANLASKIJAA, Joensuun palkkakeskukseen

hoitamaan asiakkaidemme palkkahallinnon tehtäviä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja vankkaa kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (merkonomi/tradenomi) ja olet persoonana hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja. Monipuolinen TES-tuntemus sekä erityisesti Netvisor- ja Personec W-osaaminen katsotaan eduksi. Omaathan myös mielenkiintoa ja opiskeluintoa tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen, oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sekä halua työskennellä osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä? 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa, viihtyisässä työympäristössä, Joensuun toimistossamme. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 26.5.2015 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Palkanlaskentayksikön päällikkö, Leena Nuutinen, gsm 044 754 1555.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bbd0b630