Avoimet työpaikat

Palkanlaskija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakaspalveluhenkinen palkanlaskennan asiantuntija? Haluatko työskennellä alan johtavassa palveluorganisaatiossa?

Haemme nyt

Palkanlaskijaa Tampereelle

Tarjoamme luotettavia ja kustannustehokkaita palkkahallinnon palveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Kasvumme myötä haemme nyt joukkomme lisää ammattilaisia.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakkaittesi palkanlaskennan lisäksi palkkakirjanpidosta ja raportoinnista. Käytössäsi ovat palkkahallinnon uusimmat sovellukset.

Edellytämme sinulta palkanlaskennan työkokemuksen lisäksi soveltuvaa koulutusta (KTM, tradenomi, merkonomi), asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä, sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa. Työskentely tiimissä laadunhallintaprosessien mukaisesti on sinulle mieluisaa, ja olet innokas päivittämään osaamistasi.

Katsomme eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n ja Netvisorin osaamisen. Tarvitset työssäsi myös hyviä taitoja MS Office-ohjelmien käytössä. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan palkanlaskentaan nimettyjen asiakasyritysten parissa kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkapalvelukeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Mikäli koet että tämä tehtävä voisi olla juuri sinua varten, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 21.5. mennessä täällä.