Avoimet työpaikat

Palkanlaskennan tiiminvetäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakaspalveluhenkinen palkanlaskennan ja esimiestyön ammattilainen? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt

Palkanlaskennan tiiminvetäjää Tampereelle

Toimit palkkapalvelutiimin vetäjänä vastaten tiimisi resursseista ja ajankäytöstä. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi palkkapalvelukeskuksen esimiehelle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, kuten tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkintoa, ja 3-5 vuoden kokemusta palkanlaskennan tiiminvetäjä- tai asiantuntijatyöstä. Odotamme sinulta vahvaa osaamista TES-tulkinnoissa ja palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnissa. Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi. Käytät myös sujuvasti toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä ja edesautat tiimisi tavoitteiden saavuttamista, asiakastyytyväisyyttä, sekä henkilöstön sitoutumista.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustan tuntumassa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palkkakeskusten johtaja Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään 21.5. mennessä täällä.

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.