Avoimet työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 119 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.

Mitä etsimme?
Etsimme osaavaan tuotekehitysyksikköömme Jyväskylään innokasta ja ammattitaitoista ohjelmistosuunnittelijaa kehittämään Visman pilvipalveluita. Vastaat omalta osaltasi mm. palvelun toimivuudesta, suorituskyvystä ja käytettävyydestä osana kansainvälistä kehitystiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen ja omatoiminen testaus. Olet innokas oppimaan uutta ja ylpeä omista töistäsi.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa. Tehtävä vaatii kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä hyvää ymmärrystä toteutusyksityiskohdista sekä kokonaisratkaisuista.

Vaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli. Sinulle tuttuja teknologioita ovat C#.NET, JavaScript ja SQL-tietokannat. Testiautomaatio-osaaminen sekä aikaisempi kokemus talouden hallintajärjestelmistä on etu.

Mitä tarjoamme?
Visma on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo kymmenet tuhannet suomalaiset yritykset. Olemme vakaata tulosta tekevät yritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

• Mielenkiintoisen työn vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
• Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
• Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Lisätietoa tehtävästä:
Jarkko Rouvinen, puh. 040 744 9157 (19.5. alkaen)
jarkko.rouvinen@visma.com

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV tämän linkin kautta viimeistään 31.5.2015. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.