Avoimet työpaikat

Ohjelmistosuunnittelijoita Lappeenrantaan

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme osaavaan tuotekehitysyksikköömme Lappeenrantaan innokkaita ja ammattitaitoisia ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään Netvisoria, nykyaikaista ja Suomen käytetyintä liiketoiminnanohjauksen pilvipalvelua. Vastaat omalta osaltasi mm. palvelun toimivuudesta, kilpailukyvystä ja käytettävyydestä osana n. 20 henkistä kehitystiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen ja omatoiminen testaus. Olet innokas oppimaan uutta ja ylpeä omista töistäsi.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa. Tehtävä vaatii kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä hyvää ymmärrystä toteutusyksityiskohdista sekä kokonaisratkaisuista.

Haemme useita ohjelmistosuunnittelijoita ja haemme laajentuvaan palveluumme suunnittelijoita erilaisilla painotuksilla mm. seuraaville osa-alueille:

  • Käyttöliittymätoteutus (Javascript, css, html)
  • Backend-ohjelmointi (Tietokantaosaaminen, taustatyöjonot)

Tarkemmat painotukset ja roolit voidaan sopia taustan, osaamisen ja kiinnostuksen kautta. Vaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 105 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä.Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2014-2015)
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin​ kautta. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä

Risto Matikainen
risto.matikainen@visma.com
040 7015146
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.fi

gpw2015