Avoimet työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija, Severa

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme ohjelmistosuunnittelijaa auttamaan Pohjoismaiden suosituimman työnohjausratkaisun, Visma Severan, nostamisessa seuraavalle tasolle.

Voit olla joko lupaava nuori koodarin alku tai jo kannuksia alalta kerännyt osaaja, mutta tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne ja sovit joukkoomme.

Olemme uusimassa palveluamme merkittävästi lähiaikoina sekä käyttöliittymän että backendin suhteen, joten mielenkiintoista tekemistä löytyy varmasti. Työtehtäviisi kuuluu mm. liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen. Tulet työskentelemään Lappeenrannassa osana kansainvälistä ja osaavaa n. 15-henkistä tiimiä.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Odotamme myös kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Arvostamme lisäksi Microsoft Web API-, REST- ja SQL-kokemusta.

Vaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 110 hengen kasvuyritys, jonka menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua
  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuuden kasvaa, oppia ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2015)

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta 4.11.2015 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä

Team Manager
Teemu Heimala
teemu.heimala@visma.com
050 344 6418
www.severa.com
http://www.vismasolutions.com/rekry