Avoimet työpaikat

Ohjelmistoarkkitehti

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää yli 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.

 

Ohjelmistoarkkitehti

Etsimme ohjelmistoarkkitehtia vastaamaan Visma Fivaldi pilvipalvelun arkkitehtuurista sekä tuomaan uusia ajatuksia käytettäviin menetelmiin sekä työkaluihin. Tulet olemaan alusta asti mukana valitsemassa uutta teknologiaa, jolla palvelun käyttöliittymä viedään seuraavalle vuosikymmenelle sekä varmistetaan jatkuvuus seuraavat 15 vuotta. Tulemme jatkossa panostamaan erityisesti DevOps- ja Continuous Delivery -työtapoihin.

Visma Fivaldi on jatkuvasti kasvava taloushallinnon sekä kiinteistöhallinnan pilvipalvelu. Palvelua käyttävät kymmenet tuhannet taloushallinnon sekä kiinteistöalan ammattilaiset yhdessä asiakkaidensa kanssa. Pilvipalvelulla hoituu päivittäin yli 40 000 asiakkaan taloushallinto sekä kiinteistönhallinta.


Oletko etsimämme henkilö?
Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Tulet olemaan osa noin 17 hengen tuotekehitystiimiä, mutta kollegoitasi tulevat olemaan myös kansainväliset noin 600 työntekijästä koostuvat tuotekehitystiimit. Visma Fivaldi tuotekehitystiimi vastaa kokonaisvaltaisesti pilvipalvelun kehityksestä, ylläpidosta sekä operoinnista. Käytämme tällä hetkellä pääosin Oraclen kehitystyövälineitä. Käyttämiämme tekniikoita/kehittimiä ovat mm. Oracle RAC DB, HTML, JavaScript, jQuery, Oracle Forms, Oracle Reports, pl/sql, java. Toimimme ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Tehtävässä edellytetään vankkaa kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä hyvää ymmärrystä kokonaisratkaisuista sekä pilvipalveluista.


Toivomme, että olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka ei pelkää muutoksia ja uusia haasteita. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus, sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen- ja englanninkieli.

Jätä hakemuksesi sekä CV klikkaamalla tähän.
 
Lisätietoja tehtävästä:
Kimmo Mikkonen
kimmo.mikkonen@visma.com
040-9015 957