Avoimet työpaikat

Ohjelmistoalan asiantuntija/ Visma Passeli

Ohjelmistoalan asiantuntija Turkuun tai Poriin

Visma Passeli Oy on Suomen johtava pk-yrityksille palveluita tarjoava ohjelmistotalo. Passelin tuoteperheeseen kuuluvat laskutuksen, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut, verkkokauppa- ja kotisivut sekä ajanvarausjärjestelmä Digitalbooker.

Visma Passeli Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät yli 1100 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

 

Mitä etsimme?
Etsimme koodaustaitoista järjestelmäylläpitäjää-/kehittäjää tuotekehitysyksikköömme Turkuun tai Poriin kehittämään Digitalbookeria, nykyaikaista ja Suomen käytetyintä ajanvarauksen pilvipalvelua. Vastaat omalta osaltasi mm. palvelun infrasta ja jatkuvuudesta sekä kehitystiimin sisäisistä projekteista osana 8 henkistä kehitystiimiä. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omista töistäsi. Lisäksi haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja itsellesi sekä työkavereillesi.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olemme kehitystiimissä motivoituneita löytämään asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi ja odotamme samaa sinulta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus mm. PHP, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, REST API sekä Git - versiohallinnasta, suorituskyvyn optimoinnista ja monipuolinen osaaminen ohjelmistokehityksen eri osa-alueilla. Katsomme melkein edellytykseksi, että sinulla on kokemusta linux -palvelinympäristöistä. Työnkuvaa ja tehtäviä voidaan sovittaa henkilön osaamiseen sekä vahvuuksiin sopivaksi.


Mitä tarjoamme?
Visma Passeli Oy on Suomen johtava pk-yrityksille palveluita tarjoava ohjelmistotalo ja palveluitamme käyttää lähes 30 000 suomalaista yritystä. Olemme Porissa ja Turussa toimiva yritys ja tavoitteenamme on laajentaa tulevan vuoden aikana Digitalbooker ajanvarauspalvelu kansainväliseen levitykseen. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja hyvässä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä.
  • Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si rekry@passeli.com kautta viimeistään 20.4.2016. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä arkisin kello 15-17

Jari Fast
050 349 3145