Avoimet työpaikat

Office Manager

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko esimiestyön, uusasiakashankinnan ja taloushallinnon asiantuntija? 

Haemme nyt Lahden yksikköömme

OFFICE MANAGERIA

vastaamaan yksikön kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä Visman toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat yksikön tulostavoitteista, sekä asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstön sitoutumisesta.  

Esimiestehtävien lisäksi tehtävään kuuluu asiakkuuksien johtamista ja uusasiakashankintaa. Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen taloushallinnon näköalapaikka yhdessä avaintoimistoistamme. Lahden Office Managerina sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä Visman taloushallintopalveluja erityisesti Helsingin, Turun ja Tampereen toimistojemme kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa laskentatoimen tutkintoa, kokemusta taloushallintoalalta, sekä kiinnostusta taloushallinnon prosessien tehostamiseen ja tietojärjestelmien hyödyntämiseen. Lisäksi sinulla on valmiudet työskennellä yhteistyössä myös suurempien asiakkaidemme kanssa.

Olet määrätietoinen toimintojen luotsaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Lars Forsström, puh. 040 511 2127.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 29.11.2015 mennessä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?db28588b