Avoimet työpaikat

Office Manager, Turku

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko esimiestyön, uusasiakashankinnan ja taloushallinnon asiantuntija? 

Haemme nyt Turun yksikköömme

OFFICE MANAGERIA

vastaamaan yksikön kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä Visman toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat yksikön tulostavoitteista, sekä asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstön sitoutumisesta.  

Esimiestehtävien lisäksi tehtävään kuuluu asiakkuuksien johtamista ja uusasiakashankintaa. Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen taloushallinnon näköalapaikka yhdessä avaintoimistoistamme. Turun Office Managerina sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä Visman taloushallintopalveluja erityisesti Helsingin, Tampereen ja Lahden toimistojemme kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa laskentatoimen tutkintoa, kokemusta taloushallintoalalta, sekä kiinnostusta taloushallinnon prosessien tehostamiseen ja tietojärjestelmien hyödyntämiseen.

Olet määrätietoinen ja innostava toimintojen luotsaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Lars Forsström, puh. 040 511 2127.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 20.12.2015 mennessä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b773fd60