Avoimet työpaikat

Netvisor-kouluttaja

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 900 ammattilaista ja palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Ketä etsimme?

Työtehtäviin kuuluvat Netvisor ohjelmiston koulutusten pitäminen asiakkaiden luona, ryhmäkoulutuksina sekä verkossa. Koulutusmateriaalien tuottaminen ja yhteistyö kumppanitilitoimistojemme sekä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa ovat päivittäisiä rutiinejasi.

Sinulla on vahvat näytöt Netvisor osaamisestasi ja pystyt omaksumaan nopeasti uutta. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta asiakaskoulutuksista. Tunnet hyvin tilitoimistojen arjen ja kirjanpidon eri tehtävien luonteen. Työpaikkana on Helsinki tai Lappeenranta.

Mitä arvostamme?

- Määrätietoista ja aktiivista asennetta
- Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
- Työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
- Valmiutta matkustaa kotimaassa
- Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja lähetä hakemus 30.11.2015 mennessä antti.byckling@visma.com.

Lisätietoja tehtävästä:

Antti Byckling
email: antti.byckling@visma.com
puh: 045 1277493

www.vismasolutions.com/rekry