Avoimet työpaikat

Palkanlaskentataustainen kouluttaja

 Visma Solutions on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

 Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Visma Solutions Oy:n Customer Success -tiimi vastaa Netvisor-tuotteen käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista. Nyt haemme tiimiimme vahvistuksesi henkilöä, jolla kokemusta palkanlaskennasta ja joka haluaa auttaa asiakkaitamme onnistumaan ohjelmistomme kanssa.

Ketä etsimme

Työtehtäviin kuuluvat Netvisor HRM osion käyttöönottoprojektien läpivienti, asiakaskoulutusten pitäminen ja asiakashuolenpito asiakkuuden aikana. Toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa.

Sinulla on vahvat näytöt palkanlaskennan osaamisestasi ja pystyt omaksumaan nopeasti uutta. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta asiakaskoulutuksista.

Mitä arvostamme?

-          Määrätietoista ja aktiivista asennetta
-          Halua kasvaa, kehittyä sekä haastaa itseään
-          Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
-          Työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
-          Valmiutta matkustaa kotimaassa
-          Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä.

Olemme yli 100 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ympäristössä ja työskentelemään yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemus 30.9.2015 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä:

Antti Byckling
email: antti.byckling@visma.com
puh: 045 1277493
www.vismasolutions.com/rekry