Avoimet työpaikat

Netvisor-avainasiakasvastaava

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6700 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 400 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 900 ammattilaista ja palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.

Ketä etsimme?

Työtehtäviin kuuluvat käyttöönottoprojektien läpivienti, lisämyynti sekä asiakashuolenpito asiakkuuden aikana. Toimit aktiivisesti yhteistyössä tilitoimistokumppaniemme sekä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa.

Etsimme vastuuntuntoista ja myyntihenkistä joukkuepelaajaa. Pystyt omaksumaan nopeasti uutta ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet toiminut vastaavissa tehtävissä ja omaat sekä tekniset että kaupalliset valmiudet tehtävään. Työpaikkana on Helsinki tai Lappeenranta.

Mitä arvostamme?

- Määrätietoista ja aktiivista asennetta
- Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
- Työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
- Tuloksellista B-to-B-myyntikokemusta
- Valmiutta matkustaa kotimaassa
- Lisäksi arvostamme hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa

Tärkeimpänä tehtävänäsi on huolehtia nykyisistä Netvisor-asiakkuuksistamme.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemus 30.11.2015 mennessä osoitteessa antti.byckling@visma.com.

Lisätietoja tehtävästä:
Antti Byckling
email: antti.byckling@visma.com
puh: 045 1277493

www.vismasolutions.com/rekry