Avoimet työpaikat

Myyntikoordinaattori

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Haemme nyt Helsinkiin

Myyntikoordinaattoria

Mikäli olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, saatat olla etsimämme myyntikoordinaattori ja viihtyä markkinointitiimissämme. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.:

  • Myynnin raportointi ja analysointi
  • Myynnin hallinnointia tukevat tehtävät kuten myyntiesitysten, tarjousten ja  sopimusten tekemisessä avustaminen
  • Liidiprosessin ylläpitoon, liidien hankintaan ja seurantaan liittyvät tehtävät
  • Asiakas- ja kohderyhmätietojen analysointi myynnin ja markkinoinnin tueksi
  • Vastaat päivittäin siitä, että kotisivujemme vierailijat saavat heitä askarruttaviin kysymyksiin vastaukset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja näyttöjä myynnin tukitehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Tunnet CRM- ja kohderyhmätietokantojen pääperiaatteet ja niiden liiketoimintaa tukevat mahdollisuudet. Käytät sujuvasti yleisiä toimisto-ohjelmia. Taloushallinnon palvelujen ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi.

Työkielet ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen myyntikoordinaattorin tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme tulevat sijaitsemaan aivan Helsingin ydinkeskustassa Elielinaukiolla lokakuusta alkaen.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.9. klo 13-15 Päivi Aalto, puh. 043 824 4878.

Hae tehtävään viimeistään 15.9. täällä