Avoimet työpaikat

Määrittelijä/Laadunvarmistaja

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 119 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.


Etsimme Jyväskylän toimistoomme ammattitaitoista

Määrittelijää/Laadunvarmistajaa

toiminnanohjausjärjestelmiin liittyvien selainpohjaisten sovellusten tuotekehitys- ja laadunvarmistustehtäviin. Tehtävässä vastaat sovellusten laadusta ja siitä, että sovellukset vastaavat asiakkaiden tarpeita. Saat tehtäviin tukea muilta ammattilaisilta: tuotepäälliköiltä, tuotekehitykseltä sekä sovellusasiantuntijoilta. Toimit myös itse rautaisena sovellusten asiantuntijana.

Odotamme sinulta taitoa selvittää ja ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaprosesseja, koska ne ovat keskeisessä roolissa toimiessasi asiakkaiden ja tuotekehityksen välisenä linkkinä, kuvatessasi tuotteiden uusia ominaisuuksia tuotekehitykselle toteutettavaksi tai suunnitellessasi testausta. Ymmärrys asiakkaidemme päätoimialoista katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä, selainpohjaisista sovelluksista ja vastaavissa tehtävissä toimimisesta auttaa tehtävässä onnistumisessa.

Edellytämme koulutustaustasi olevan vähintään AMK-tasoinen. Englannin kielen taito on välttämätön. Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa, olet järjestelmällinen ja pitkäjänteinen. Luovuus ja ongelmanratkaisutaito ovat osa sinua. Lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän tiimipelaajan taitoja sekä aitoa halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kotimaisten ja kansainvälisten laatutuotteiden parissa, rennon työyhteisön sekä kehitysmahdollisuuksia nopeasti kasvavassa konsernissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Koskinen, puh. 050 325 4935 seuraavina ajankohtina:
pe 30.10. klo 15-16
ti 3.11. klo 15-16. 

Mikäli tunnistit itsesi edellä olevasta kuvauksesta, tarjoa osaamistasi meille ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV viimeistään 8.11.2015 tämän linkin kautta.