Avoimet työpaikat

La Payroll Team Leader

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko esimiestyön ja palkanlaskennan ammattilainen? Haluatko työskennellä osana palkkahallinnon johtavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt Helsinkiin sinua,

Team Leader, Payroll

Visma Services Oy tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita palkkahallinnon palveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Automatisoimme ja tehostamme asiakkaidemme palkanlaskentaprosesseja. Ylläpidämme korkeaa laatua palkkapalvelussamme ja prosessimme ovat ISAE3402-auditoituja. Kasvumme myötä haemme nyt joukkoomme lisää ammattilaisia.

Team Leaderin tehtävässäsi toimit esimiehenä palkkapalvelutiimille. Esimiestyöhön sisältyy mm. tiimin resurssisuunnittelu, sovittujen toimintatapojen ohjeistaminen ja toteuttamisen varmistaminen, tehokkuus- ja laatutunnuslukujen seuranta ja johtaminen sekä tiimin osaamisen ylläpito ja kehittäminen. Vastaat myös nimettyjen asiakkaittesi palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta ja raportoinnista asiakassopimustemme ja laadunhallintaprosessiemme mukaisesti. Lisäksi osallistut uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteihin. 

Käytössäsi ovat palkkahallinnon uusimmat sovellukset. Tarvitset työssäsi erittäin vahvan palkanlaskennan osaamisen lisäksi erinomaisia taitoja MS Office-ohjelmien käytössä. Arvostamme kokemusta Personec W palkkajärjestelmän käytöstä. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito on eduksi. 

Edellytämme sinulta palkanlaskennan työkokemuksen lisäksi soveltuvaa kaupallista koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa. Sinulla on jo näyttöjä tiiminvetäjän tehtävistä, ja olet innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan palkanlaskentaan kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Vehniäinen, puh. 050 5933 082.

Mikäli koet että Team Leaderin tehtävä voisi olla sinua varten, hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 30.4. mennessä alla olevan linkin kautta: 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bb71c9e2