Avoimet työpaikat

Koodarilupaus / Visma Solutions Oy

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme ennakkoluulotonta, osaavaa ja määrätietoista koodarilupausta auttamaan Pohjoismaiden suosituimman työnohjausratkaisun, Visma Severan, nostamisessa seuraavalle tasolle.

Haluamme joukkoomme talentin, jolla on kyltymätön halu oppia ja näyttää kykynsä, mutta osaa myös pelata luontevasti osana tiimiä. Tehtävässä on mahdollisuus saada oma kädenjälki näkyviin, joten odotamme aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Tehtävässä pääset ratkomaan erityyppisiä visaisia pulmia, joten hyvät hoksottimet ja ongelmanratkaisutaito ovat elinehtoja.

Olemme uusimassa palveluamme merkittävästi lähiaikoina sekä käyttöliittymän että backendin suhteen, joten mielenkiintoista tekemistä löytyy varmasti. Tulet työskentelemään Lappeenrannassa osana kansainvälistä, osaavaa n. 15-henkistä tiimiä.

Vaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa. Oikeanlainen asenne ja lahjakkuus ovat aiempaa työkokemustakin tärkeämpiä.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 105 hengen kasvuyritys, jonka menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kasvaa, oppia ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Tilaisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua
  • Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Saat kasvusi tueksi ammattitaitoisen tiimin osana dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2015) ja kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta 7.6.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä

Team Manager
Teemu Heimala
teemu.heimala@visma.com
050 344 6418
www.severa.com
www.vismasolutions.fi/rekry