Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Visma Services Teemuaho Oy, Mikkeli

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.

Visma Services Teemuaho Oy:llä työskentelee yli 300 henkilöä 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

 

Etsimme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ, lisävahvistukseksi osaavaan tiimiimme Mikkelin yksikköön.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää muutaman vuoden käytännön kokemusta kirjanpitotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus, olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka on kiinnostunut sähköisestä taloushallintomaailmasta. Haluat kehittyä työtehtävissäsi ja osaat hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Irene Lassila, gsm 040 707 8284.

Täytä hakemus viimeistään 15.7.2012 alla olevasta linkistä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?11cd31b1