Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Visma Services Teemuaho, Hämeenlinna

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta.

Visma Services Teemuaho Oy:llä työskentelee yli 300 henkilöä 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme tiimejämme ja

Haemme kirjanpidon ammattilaista Hämeenlinnan toimistoomme
hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa ja asiakasneuvontaa.


Olethan asiakaspalveluhenkinen taloushallinnon ammattilainen, jolla on vankka kokemus kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöstaitoa. Arvostamme tilitoimistokokemusta ja oman osaamisesi jatkuvaa kehittämistä. KLT-tutkinto tai halukkuus suorittaa tutkinto ovat myös eduksi.

Edellytämme Sinulta:
• Laskentatoimen hyvää osaamista ja tilinpäätöstaitoa
• Alv- ja veroasioiden tuntemusta
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta
• Taloushallinnon tietojärjestelmien monipuolista osaamista
• Paineensietokykyä ja palveluhenkisyyttä
• Yhteistyökykyä ja valmiutta toimia tiimiorganisaatiossa


Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa viihtyisässä työympäristössä Hämeenlinnan 15 henkilön toimistossamme sekä hyvät henkilöstöedut.  Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Minna Täppinen, gsm: +358 44 7191 764 tai minna.tappinen@visma.com. Soittoaika aamupäivisin 9.00-11.00.

Täytä hakemus tästä viimeistään 22.5.2012.
https://www.oskart.net/public/pq.aspx?7838fe5f