Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Etsimme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ Tampereen yksikköömme

hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa ja asiakasneuvontaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää käytännön vankkaa kokemusta kirjanpitotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus, olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja on kiinnostunut sähköisestä taloushallintomaailmasta. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Niko Ruohonen, puh. 040 521 9176, ajalla 22. – 25.4.2014 klo 9 – 15.

Täytä hakemus viimeistään 28.4.2014 alla olevasta linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?146c43e9