Avoimet työpaikat

Key Account Manager

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Key Account Manager

Haluatko olla avainasemassa tuottamassa kansainvälisen Visman kasvua Suomessa?

Haemme Sinua, tuloshakuinen ja kokenut

Avainasiakaspäällikkö Visma BMS yksikköön

Tehtävässäsi vastaat liiketoimintayksikön palvelumyynnistä nimetyille ja uusille asiakkuuksille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Alueenasi on lähes koko Suomi, ja suurimmat asiakkuutesi ovat Etelä-Suomessa. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintayksikön johdon sekä markkinoinnin ja myynnin kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös tuotekehitykseen osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, näyttöä menestyksekkäästi hoidetuista asiakkuuksista sekä tunnet taloushallinnon ja ERP-prosessit hyvin. Raportoinnin tärkeys on sinulle itsestäänselvyys, ja tunnistat asiakkaan tehostamistarpeet ”puolesta” lauseesta.

Taloushallinnon ulkoistamispalvelujen tunteminen  lasketaan eduksi. Olet analyyttinen, tavoitteellinen, ja Sinulla on vahva B2B kokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää MS Office -osaamista ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Persoonaltasi olet ratkaisukeskeinen, palvelualtis, positiivinen ja joustava tiimipelaaja.
Olet ylpeä ammattitaidostasi ja valmis oppimaan lisää.

Tarjoamme työn tekemiseen hyvät työvälineet, laadukkaat tuotteet, laajan asiakaskunnan, sekä uusasiakashankintaan hyvän yhteistyön markkinoinnin kanssa. Olet avainhenkilönä vaikuttamassa yksikkömme menestykseen, ja tavoitteiden saavuttamisesta myös palkitaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Palomäki, puh. 040 500 34 28.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 15.5. mennessä osoitteessa:https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?40c7cffc