Avoimet työpaikat

Käyttöliittymäsuunnittelija

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Käyttöliittymäsuunnittelija

Tule osaksi loistavaa kehitystiimiä suunnittelemaan tulevaisuuden ratkaisuja yritysten sähköisen taloushallinnan vaatimuksiin.

Mitä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka ymmärtää käyttäjien ja asiakasryhmien tarpeita sekä osaa tuottaa näihin toteutuskelpoisia ratkaisuja. Olet yhdistävä tekijä asiakkaiden, käyttäjien, myyjien, tukihenkilöiden, projektipäälliköiden sekä kehittäjien välillä.  Et kauhistu tutkivasta kenttätyöstä asiakasrajapinnassa, dokumentoit havaintosi ja pystyt kommunikoimaan ne ymmärrettävästi kehittäjille.

Olet käytännönläheinen, loogisesti ajatteleva, analyyttinen ja ymmärrät abstrakteja kuvauksia ongelmista ja ratkaisuista. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää asioista jatkuvasti parempia. Sinulla on kyky tulla toimeen ihmisten kanssa ja et kavahda vastuunottoa.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.  Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Olet osa n. 20 henkistä kehitystiimiä, joka sijaitsee Lappeenrannassa.  Vastaat omalta osaltasi mm. palvelun kilpailukyvystä ja käyttökokemuksesta.

Tarkemmat painotukset ja roolit voidaan sopia taustan, osaamisen ja kiinnostuksen kautta. Vaatimuksena on sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 110 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2014-2015)
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta viimeistään 3.11.2015.

 

Lisätietoja tehtävästä

Timo Pöntinen
Development Manager
timo.pontinen@visma.com
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.fi/rekry