Avoimet työpaikat

Käyttäjäkokemussuunnittelija tai käytettävyysarkkitehti

Visma on Pohjoismaiden johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 950 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta. Visma Software Oy:n toiminnanohjauksen (ERP), taloudenohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan (CRM) ohjelmistoratkaisuihin luottaa jo noin 14 000 suomalaista pk-yritystä. Käyttäjiä Visman järjestelmillä on kymmeniä tuhansia. Palveluksessamme on noin 140 ammattilaista viidessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Haemme

käyttäjäkokemussuunnittelijaa tai käytettävyysarkkitehtia

Olemme työstämässä seuraavan sukupolven versiota taloudenohjauksen palvelustamme ja tekemässä suuria parannuksia käyttäjäkokemukseen. Tavoitteenasi tehtävässä on pilvipalvelumme käytettävyyden vieminen eteenpäin, työn sisältäessä mm. seuraavia tehtäviä:

• asiakastarpeiden ymmärtäminen ja aktiviteettikeskeinen suunnittelu (Activity-centered design)
• käytettävyystutkimusten tekeminen palvelun käyttäjien kanssa
• palvelun käyttöliittymärakenteen ja visuaalisen ulkoasun kehittäminen
• käyttöliittymäteknologioiden osaaminen ja kompetenssin kehittäminen (Javascript, css)

Tehtävään valittava henkilö pääsee rakentamaan seuraavaa versiota miltei tyhjältä pöydältä toimien osana n. 15 hengen asiantuntijatiimiä.  Tiimi työskentelle Oraclen kehitystyövälineillä.

Vaatimuksena tehtävään on kokemus sekä onnistumisia vastaavissa työrooleissa ja vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus. Hakijalta edellytetään sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Työsuhde on vakituinen ja palkattavan henkilön työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 9.2.2015. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän.


Lisätietoja tehtävästä:

Markus Saukkonen markus.saukkonen@visma.com Puh. 0207 614488