Avoimet työpaikat

Integration Specialist / Integration Architect

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Integration Specialist / Integration Architect

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen välisten integraatioprojektien organisointi ja toteuttaminen, sekä osaamistasosi mukaan kokonaisvaltainen tekninen suunnitteleminen. Lisäksi työ sisältää sisäisten prosessiemme kehitystehtäviä yhdessä järjestelmäasiantuntijoidemme kanssa.

Olet mukana taloushallinnon asiakasprojekteissa jo varhaisessa vaiheessa, jolloin kartoitetaan ja suunnitellaan mahdollisia ratkaisuja. Pidät yllä suhteitamme ohjelmistotoimittajiin sekä muiden Pohjoismaiden vastaaviin projektiryhmiin.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee hallita jokin soveltuva ohjelmointikieli, kuten Python, tasolla jolla voit toteuttaa vaadittuja ratkaisuja. Toteutukset saattavat sisältää sekä tekstitiedostojen käsittelyä että web services -rajapintojen hyödyntämistä. SQL-kielen osaaminen lasketaan eduksi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta vastaavaa osaamista vaativista tehtävistä. Arvostamme myös taloushallinnon järjestelmien osaamista, tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Roitto, puh. 050 590 9030.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 19.5. mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?382ef175