Avoimet työpaikat

Ohjelmointitaitoinen integraatiotukihenkilö

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme ohjelmointi- ja koordinointitaitojaan ansiokkaasti yhdistävää tukihenkilöä auttamaan Pohjoismaiden suosituimman työnohjausratkaisun, Visma Severan, kansainvälisessä menestyksessä. Työtehtäviisi kuuluu mm. integraatioiden ongelmanselvitys ja testaus, eri tahojen auttaminen API-rajapintojen hyödyntämisessä, dokumentoinnin tuottaminen, erilaiset koordinointitehtävät eri maiden yksiköidemme kanssa ja muut tiedonkäsittelytehtävät.

Tehtävässä suureksi hyödyksi on SQL- ja API-osaaminen sekä kokemus ohjelmoinnista. Tarvitset lisäksi positiivista asennetta, kykyä koordinoida hankkeita ja hyvää ongelmanratkaisutaitoa.

Vaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai yli 7 vuoden työkokemus sekä erittäin sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 105 hengen kasvuyritys, jonka menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2015)
  • Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta 31.5.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä

Team Manager
Teemu Heimala
teemu.heimala@visma.com
050 344 6418
www.severa.com
www.vismasolutions.fi/rekry