Avoimet työpaikat

Integraatiokehittäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita.  Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 100 työntekijää, ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Integraatiokehittäjä

Etsimme integraatiokehittäjää taloushallinnon asiakasprojekteihin. Integraatiokehittäjänä osallistut integraatioarkkitehtuurien suunnitteluun sekä integraatioratkaisujen kehittämiseen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu testausta sekä ongelmatilanteiden ratkomista integraatioympäristöissä.

Olet mukana asiakasprojekteissa jo varhaisessa vaiheessa, jolloin kartoitetaan ja suunnitellaan mahdollisia ratkaisuja.  Työskentelet osana IT:n ja taloushallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä erikokoisissa projekteissa, joissa pääset työskentelemään sekä asiakkaiden järjestelmien että sisäisten prosessien kehitystehtävien parissa.

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa  ohjelmointikokemusta.
  • Ohjelmointikielen hallintaa tasolla, jolla voit toteuttaa vaadittuja ratkaisuja (esim. teksti-pohjaisen datan käsittelyä ja webservices-rajapintojen hyödyntämistä). Integraatiototeutuksissa käytämme pääsääntöisesti C# ja Python -kieliä.
  • Tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Lisäksi arvostamme taloushallinnon järjestelmien osaamista sekä SQL-kielen hallintaa. Myös Apache ServiceMix -osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä hyvät henkilöstöedut. Visma yhdistää ainutlaatuisella tavalla sekä taloushallinnon asiantuntijat että IT-osaajat, mikä mahdollistaa kehittymisesi molemmilla osa-alueilla. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Roitto, puh. 050 590 9030.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 18.1.  mennessä täällä.