Avoimet työpaikat

Digital Marketing Engineer, Lappeenranta

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Olemme osa Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 340 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toimivat seitsemän tytäryritystä työllistävät yli 1 000 ammattilaista sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä.


Etsimme analyyttistä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Yrityksellämme on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii erinomaista digitaalisen markkinoinnin osaamista.  

Tehtävässä vastaat tuotesivustojemme löydettävyydestä ja markkinoinnista hakukoneissa, digitaalisen markkinoinnin analytiikasta sekä sivustojen konvertoituvuudesta. Työssäsi onnistumista mitataan mm. seuraavilla osa-alueilla: SEO ranking, PPC, orgaaninen liikenne, konversioaste ja liidimäärä.

Tehtävässä toimit osana kuuden hengen markkinointitiimiä. Kokonaisuudessaan meitä on Lappeenrannassa 84. Olemme olleet kolmena vuotena peräkkäin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimus), jossa timanttinen yhteishenki kumpuaa avoimuudesta, kunnioituksesta ja tiimityöstä.

Etsimmekö juuri Sinua?

Osaat yhdistää web-teknologian ja markkinoinnin nykyaikaisilla työkaluilla. Web-analytiikka, Googlen työkalut sekä erilaiset optimointityökalut ovat sinulle jo tuttuja. Saatat myös tuntea markkinoinnin automaatio-ohjelmistoja sekä sisällöntuotannon parhaita oppeja hakukoneoptimointia varten.

Työskentelytapasi on analyyttinen ja systemaattinen. Rakastat numeroita, jotka liittyvät markkinoinnin tehokkuuden analysointiin ja pystyt muodostamaan näkemyksen tarvittavista toimenpiteistä. Kehität asioita proaktiivisesti ja kykenet ratkaisemaan miten sisällöntuotannolla, hakukoneoptimoinnilla sekä laskeutumissivujen säätämisellä ja testaamisella saavutetaan parempia tuloksia.

Englannin kielen osaaminen on vaadittavaa, sillä toimimme kansainvälisessä organisaatiossa.

Täytä hakemus täällä. Hakuaika päättyy 11.5.2015.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Lisätiedot

Jussi Pekkala
Sales and Marketing Director
puh. 045 657 2475
jussi.pekkala@visma.com