Avoimet työpaikat

Controller / Tiiminvetäjä

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme Helsinkiin Visma BMS- yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Controlleria / Tiiminvetäjää

taloushallintopalvelukeskukseen toteuttamaan ja kehittämään asiakkaillemme tarjottavia laskenta- ja hallintopalveluita. Controllerin tehtävään kuuluu huolehtia asiakkaidemme laskennan sisällöllisestä ja ajallisesta laadusta, asiakasraportoinnista sekä konsultoivasta laskennan ja raportoinnin kehittämisestä.  Controller tulee työskentelemään lähellä asiakkaita ja heidän taloudenohjauksen prosessejaan, sekä toimii laskennan asiantuntijana ja kirjanpitotiimin esimiehenä.

Controller vastaa myös asiakkaiden kuukausiraportointien ja  tilinpäätösten valmistumisesta (FAS, IFRS) sekä muiden ilmoitusten ajanmukaisesta hoitamisesta yhdessä kollegoiden  ja laskentatiimiläisien kanssa.

Valittava henkilö tulee myös osallistumaan laskenta- ja toiminnanohjausjärjestelmien kehitysprojekteihin yhdessä muiden asiantuntijoiden ja järjestelmäosaajien kanssa. 

Työskentely tapahtuu moniyritysympäristössä, ja asiakkainamme on keskisuuria ja –kasvuyrityksiä. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Tehtävässä menestyäksesi

  • Olet hankkinut soveltuvan korkeakoulututkinnon  laskentatoimesta
  • Sinulla on jo kertynyt vähintään 4-6 vuoden kokemus monipuolisista laskentatehtävistä, kokemus tilintarkastustyöstä ja konsernitilinpäätöksistä katsotaan eduksi
  • Olet työskentelytavoiltasi asiakaslähtöinen, ja ymmärrät myös asiakkaan sisäisen laskennan tarpeet
  • Pystyt työskentelemään tulosvastuullisesti ja toimintaa jatkuvasti kehittäen
  • Monipuoliset laskennan- ja toiminnanohjausjärjestelmät ovat tulleet sinulle tutuiksi ja pystyt hyödyntämään niitä työssäsi, kokemus Microsoft Dynamics Nav- tai Ax- järjestelmistä katsotaan eduksi
  • Olet sosiaalinen ja yhteisiin tavoitteisiin tähtäävä tiimipeluri, jolla riittää halua kehittää omaa ja tiimin osaamistaan

Menestyessäsi tehtävässä

  • Olet aitiopaikalla tekemässä taloushallintopalveluiden voimakasta kasvua ja uusia innovatiivisia ratkaisuja
  • Kehityt entistä paremmaksi laskentapalveluiden asiantuntijaksi, ja sinulla hyvät uramahdollisuudet
  • Työskentelet ainutlaatuisten ihmisten kanssa
  • Nautit kansainvälisen yritykset eduista ja kilpailukykyisestä palkasta

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.5.2015 klo 9.00-12.00  tai 18.5.2015 klo 9.00-11.00 Antti Kievari, puh. 050 528 6688 tai Jaana Palomäki, puh. 040 500 3428.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5. täällä.