Avoimet työpaikat

Business Analyst

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Business Analyst (Marketing & Sales)

Haemme Helsinkiin Business Analystiä.

Tehtävässäsi osallistut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin analysointiin ja optimointiin. Analysoit eri tietokantoja ja tietolähteitä,  ja avustat markkinointiosastoa markkinointikampanjoiden laatimisessa ja raportoinnissa.

Tutkit asiakastietokannoista ja muista lähteistä löytyvää tietoa, jonka pohjalta identifioit myyntimahdollisuuksia ja ehdotat uusia markkinointikampanjoita. Mittaat markkinoinnin ja myynnin tehokkuutta,  sekä kehität siihen liittyvää raportointia.  Pyrit löytämään uusia tapoja hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja annat palautetta jonka perusteella tietokantoja voidaan jatkokehittää. Vastaat myös tiedon eheydestä järjestelmissä ja tietojen laadun raportoimisesta.

Tehtävässä menestyminen vaatii perusymmärryksen tietokannoista ja niiden hyödyntämisestä, sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä. Kokemus markkinoinnista ja myynnistä on hyödyksi. Sinulla tulee myös olla kyky analysoida tietoa ja kommunikoida analyysin lopputuloksia suullisesti ja kirjallisesti. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa. Kriittinen ajattelu, strukturoitu työtapa ja yksityiskohtien huomioiminen ovat myös tärkeässä roolissa tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, sekä hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, ja alkaa mahdollisimman pian, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Roitto, puh. 050 590 9030.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 12.5. mennessä täällä.