Avoimet työpaikat

Backend-velho

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme backend-velhoa ratkomaan visaisia ongelmia järjestelmämme logiikkaan ja arkkitehtuuriin liittyen. Pääset auttamaan Pohjoismaiden suosituimman työnohjausratkaisun, Visma Severan, nostamisessa seuraavalle tasolle.

Haluamme tehtävään henkilön, jolla on halua ja kykyä kehittää järjestelmäämme monimuotoisten liiketoimintatarpeiden perusteella. Olemme uusimassa palveluamme merkittävästi lähiaikoina, joten etsimme pätevää ja kokonaisuuksia hahmottavaa moniosaajaa. Tulet työskentelemään Lappeenrannassa osana kansainvälistä ja osaavaa 15-henkistä tiimiä.

Tehtävä vaatii rautaista backend-osaamista, halua ratkaista monimutkaisia ongelmia ja oppimiskykyä. Odotamme myös aiempaa kokemusta ja onnistumisia vastaavissa tehtävissä sekä aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Arvostamme lisäksi REST API- ja SQL-kokemusta. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa.

Toivottavaa on vähintään ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai reilusti työkokemusta sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme 105 hengen kasvuyritys, jonka menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua
  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2015)
  • Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta 4.11.2015 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn niiden saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

Team Manager
Teemu Heimala
teemu.heimala@visma.com
050 344 6418
www.severa.com
www.vismasolutions.fi/rekry