Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Visma Solutionsin toimipaikat ovat Lappeenranta ja Helsinki.

 

Yleisimmät tehtävät Visma Solutionsilla:

Sovellusasiantuntija, Customer Care -tiimi

Sovellusasiantuntija on Visman asiakaspalvelun ammattilainen. Työhön kuuluu ohjelmistoon liittyvien asiakasongelmien ratkaisu puhelimessa ja sähköisissä kanavissa sekä käyttöohjeiden tuottaminen ja ylläpito. Kokemuksen kasvaessa myös asiakaskoulutukset voivat kuulua työnkuvaasi.

Sovellusasiantuntija on oma-aloitteinen ja itseohjautuva, eikä menetä ystävällistä asiakaspalveluotetta edes kiireen alla. Hän on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, ja viestii sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti sekä löytää oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin.

Netvisor-tiimissä tilitoimisto-, taloushallinto- tai kirjanpitotausta on eduksi!

 

Kouluttaja, Customer Success -tiimi

Kouluttajan työhön kuuluu Netvisor-asiakkaiden käyttöönottoprojektien läpivienti sekä lisäkoulutukset sekä verkossa että asiakkaiden luona. Kouluttaja on varustettu tinkimättömällä työmoraalilla ja kyvyllä johtaa omaa työskentelyä. Viestintä- ja  vuorovaikutustaito ovat erinomaiset, ja paineensietokyvyn ansiosta työskentely on tehokasta jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa ympäristössä. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa.

Tällä hetkellä etsimme HRM eli palkanlaskenta-taustaista kouluttajaa!

 

Tuoteasiantuntija, Direct Sales -tiimi

Voit olla myyntityön kova ammattilainen ja tuloksentekijä, tai motivaatiota puhkuva kasvava kyky. Tärkeintä on, että sinulla on polte toimia asiakasrajapinnassa ja nöyryyttä kehittää itseäsi edelleen myynnin ja asiakkuuksien parissa. Luonteeltasi olet ahkera ja hyvällä pelisilmällä varustettu joukkuepelaaja. Pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tavoitteiden saavuttamiseksi. Kykenet haastamaan asiakasta liiketoiminnan kehittämisessä ja pystyt rakentamaan näkemyksellisiä ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin. 

 

Ohjelmistosuunnittelija, Product Unit -tiimi

Voit olla joko lupaava nuori koodarin alku tai jo kannuksia alalta kerännyt osaaja, mutta tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne ja sovit joukkoomme.

Tehtävä vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Odotamme myös kokemusta ja onnistumisia vastaavissa rooleissa sekä aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. 

 

Mikä meitä Visma Solutionslaisia yhdistää?

Haluamme olla parhaita omassa työssämme ja oppia joka päivä uutta. Otamme kokonaisuudet haltuun, kannamme vastuuta ja kehitämme uutta. Olemme tiimipelureita, jotka haluavat onnistua yhdessä ja antaa oman panoksensa kunnianhimoisiin kasvutavoitteisiin. Together We Are Strong!

Työpaikat sijaitsevat pääsääntöisesti Lappeenrannassa.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hakea voit täällä.