Avoimet työpaikat

Avainasiakasvastaava

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 5600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasyritystä. 

Etsimme palveluhenkistä ja aktiivista avainasiakasvastaavaa Severan tuotelinjalle äitiyslomasijaisuuden ajaksi

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas- pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo lähes 10 000 suomalaista yritystä.  Visma Severa on optimoitu selainpohjainen ratkaisu asiantuntija- ja projektiyrityksille, jolla yritys hallitsee projektit myynnistä laskutukseen. Visma Severa parantaa yritysten liiketoimintaa ilman laajaa konsultointia ja räätälöintiä.

Pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä muiden asiakaspalvelun, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisten kanssa. Toimit Customer Success -tiimissämme, jossa työskentelee Netvisor, Severa ja Navita -tuotteidemme asiakasvastaavia ja tuotekouluttajia. 

Mitä odotamme?

Työtehtäviin kuuluvat Severa tuotelinjan käyttöönottoprojektien läpivienti, lisämyynti sekä asiakashuolenpito asiakkuuden aikana. Toimit aktiivisesti yhteistyössä tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa.

Tarvitsemme vastuuntuntoisen ja myyntihenkisen joukkuepelaajan. Pystyt omaksumaan nopeasti uutta ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet toiminut vastaavissa tehtävissä ja omaat sekä tekniset että kaupalliset valmiudet tehtävään.

Mitä arvostamme?

  • Määrätietoista ja aktiivista asennetta
  • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
  • Työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
  • Tuloksellista B-to-B myyntikokemusta
  • Valmiutta matkustaa kotimaassa
  • Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa

Työpaikkana on Lappeenranta. Tehtävä on määräaikainen 17.2.2016 asti.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimissämme? Lähetä meille hakemuksesi ja cv:si tai hakuvideosi 24.5.2015 mennessä tämän linkin kautta.

 

Lisätiedot

Antti Byckling
Support Manager
+358 45 127 7493
antti.byckling@visma.com

www.vismasolutions.com