Avoimet työpaikat

Application Specialist

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Visma työllistää 1 000 henkilöä ja palvelee yli 50 000 asiakasta.

Application Specialist

Nyt haussa asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija ja vahva tiimipeluri asiakaspalvelutiimiin Visma Softwarelle Jyväskylään.

Tulet osaksi tiimiä, jossa tuetaan selainpohjaisia Visma Liikkuvan työn ratkaisut ohjelmistoja. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja sinulla on ymmärrystä seuraavista osa-alueista: taloushallinto, palkanlaskenta, logistiikka, tilaus/toimitusprosessi, SQL, HTML/Javascript tai Windows Server.

Katsomme myös eduksi mikäli sinulla on aikaisempaa tuntemusta Visman toiminnanohjausjärjestelmistä.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäiviisi sopivasti vaihtelevuutta.

Tarjoamme paikan tiimissä, joka kuuluu osaksi Visman kansainvälistä asiakaspalveluorganisaatiota, viihtyisän ja rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä uusimmat työvälineet.

Tehtävä on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 15.11.2015. Hakulomake avautuu klikkaamalla tähän.

Lisätiedot puhelimitse 050 4869283 / Anne Välimaa seuraavina ajankohtina:
Ke 4.11. klo 13-14
Pe 6.11. klo 9-11
To 11.11. klo 9-10