Avoimet työpaikat

Accountant

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 7 100 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen?

Haemme nyt

Accountantia

hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa ja asiakasneuvontaa.

Tehtäviisi kuuluu kirjanpito ja raportointi, tilinpäätökset ja viranomaisraportointi, sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää usean vuoden käytännön kokemusta kirjanpitotehtävistä, ja soveltuvaa koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta ja sähköisestä taloushallinnosta. Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ja konsernikirjanpidon osaaminen ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän, sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saana Ojansivu, puh. 050 3699 349.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 7.8. mennessä täällä.