Avoimet työpaikat

Accountant

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen?

Haemme nyt

Accountantia Helsingin yksikköömme

hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa ja asiakasneuvontaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta tilinpäätöstaitoa ja vahvaa käytännön kokemusta kirjanpitotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus, olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä, ja on kiinnostunut sähköisestä taloushallinnosta. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän sekä viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikanen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Lindén, puh. 040 3560 450.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 18.2.  mennessä täällä.